هلال احمر به ۱۱۳۱ نفر از شرکت کنندگان در مراسم سالروز ارتحال امام خمینی (ره) خدمات ارائه داد غرق شدن کودک ۸ ساله مشهدی در استخر گلخانه زمین لرزه در میمند فارس (۱۴ خرداد ۱۴۰۳) حریق خودرو پژو ۲۰۶ و تلاش آتش نشانان برای پیشگیری از انفجار +تصاویر(۱۴ خرداد ۱۴۰۳) تهران از فردا (۱۵ خرداد) بارانی می‌شود اعضای باند حرفه‌ای که کارشان «مختومه کردن پرونده‌ها» بود راهی زندان شدند| همدستی سه کارمند دادگستری با تبهکاران! غم‌های بزرگ چه بلایی بر سر تیروئید ما می‌آورند؟ جاده چالوس به کرج مسدود شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۳) پیش بینی وزش باد به عنوان پدیده غالب در خراسان رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۳) بایدها و نبایدهای طب سنتی درباره نوشیدن آب در روزهای گرم سال+ اینفوگرافی نکات مهمی که باید درباره واکسن «پنوموکوک» بدانید کشف بیش از ١۴ هزار لیتر سوخت قاچاق در مرزهای خراسان رضوی افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان از چه زمانی اعمال می‌شود؟ آب پاکی روی دست بازنشستگان تامین اجتماعی | چرا همسان سازی حقوق برای تمام بازنشستگان اجرا نمی‌شود؟ «وام ازدواج» فرزندان بازنشستگان کشوری واریز شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۳) خاطرات شنیدنی پزشک امام(ره) از توجه ایشان به توصیه پزشکان بازداشت دو سارق موتورسیکلت در تهران| آنها پدر و پسر بودند دستگیری سارق سابقه‌دار حین سرقت از اداره ثبت‌احوال پنج راه حل برای تشخیص ایمیل‌های جعلی آیا می‌دانید تفاوت حکم تخلیه و دستور تخلیه فوری چیست؟
سرخط خبرها

آمار جهانی کرونا تا صبح ۵ مرداد| شمار قربانیان به ۶۵۰ هزار نفر رسید

  • کد خبر: ۳۶۰۴۳
  • ۰۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۷
آمار جهانی کرونا تا صبح ۵ مرداد| شمار قربانیان به ۶۵۰ هزار نفر رسید
تازه‌ترین آمارها حاکی از آن است که شمار مبتلایان کروناویروس جدید در جهان تاکنون به ۱۶ میلیون و ۲۰۵ هزار و ۴۶۷ نفر رسیده و مرگ ۶۴۸ هزار و ۴۷۶ نفر در اثر این بیماری نیز تأیید شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، شمار مبتلایان و قربانیان کروناویروس در جهان همچنان رو به افزایش است و براساس آخرین آمارها، شمار قربانیان بیماری کووید-۱۹ تاکنون به ۶۴۸ هزار و ۴۷۶ نفر رسیده است.

روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹که تاکنون در ۲۱۳ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

همچنین بنابر تازه‌ترین آمارها ۹ میلیون و ۹۱۴ هزار و ۶۰ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ بهبود یافته‌اند.

از میان پنج میلیون و ۶۴۲ هزار و ۹۳۱ مورد ابتلای فعال در سراسر جهان، ۹۹ درصد موارد یعنی پنج میلیون و ۵۷۶ هزار و ۷۵۱ نفر وضعیت خفیف داشته‌اند و تنها ۶۶ هزار و ۱۸۰ مورد معادل یک درصد از کل موارد در وضعیت وخیم قرار دارند.

همچنین از ۱۰ میلیون و ۵۶۲ هزار و ۵۳۶ پرونده مختومه بیماران مبتلا به کرونا، ۹ میلیون و ۹۱۴ هزار و ۶۰ نفر معادل ۹۴ درصد از موارد بهبود یافته و ۶۴۸ هزار و ۴۷۶ نفر معادل شش درصد از موارد جان خود را از دست داده‌اند.

آمریکا همچنان درصدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار داشته و بیشترین آمار قربانیان و مبتلایان به این بیماری را به خود اختصاص داده است.

از سوی دیگر برزیل و هند به لحاظ تعداد مبتلایان به ترتیب در رتبه‌های دوم و سوم جای گرفتند و برزیل و انگلیس نیز پس از آمریکا بیشترین شمار قربانیان ناشی از کروناویروس را به خود اختصاص داده‌اند.

همچنین این آمار نشان می دهد که شمار قربانیان در مکزیک نیز رو به افزایش است و تاکنون از ۴۳ هزار نفر فراتر رفته است.

بنا بر گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که بنا بر گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را داشته‌اند تا لحظه انتشار این خبر به ترتیب به شرح زیر است:

 ۱. آمریکا چهار میلیون و ۳۱۵ هزار و ۷۰۹ مبتلا، ۱۴۹ هزار و ۳۹۸ قربانی

 ۲. برزیل دو میلیون و ۳۹۶ هزار و ۴۳۴ مبتلا، ۸۶ هزار و ۴۹۶ قربانی

 ۳. هند یک میلیون و ۳۸۷ هزار و ۴۸۱ مبتلا، ۳۲ هزار و ۱۱۹ قربانی

 ۴. روسیه ۸۰۶ هزار و ۷۲۰ مبتلا، ۱۳ هزار و ۱۹۲ قربانی

 ۵. آفریقای جنوبی ۴۳۴ هزار و ۲۰۰ مبتلا، ۶۶۵۵ قربانی

 ۶. مکزیک ۳۸۵ هزار و ۳۶ مبتلا، ۴۳ هزار و ۳۷۴ قربانی

 ۷.پرو۳۷۹ هزار و ۸۸۴ مبتلا، ۱۸ هزار و ۳۰ قربانی

۸. شیلی ۳۴۳ هزار و ۵۹۲ مبتلا، ۹۰۲۰ قربانی

 ۹. اسپانیا ۳۱۹ هزار و ۵۰۱ مبتلا، ۲۸ هزار و ۴۳۲ قربانی

 ۱۰. انگلیس ۲۹۸ هزار و ۶۸۱ مبتلا، ۴۵ هزار و ۷۳۸ قربانی

پس از این ۱۰ کشور، ایران با ۲۸۸ هزار و ۸۳۹ بیمار مبتلا به کووید-۱۹ و ۱۵ هزار و ۴۸۴ قربانی ناشی از آن در رتبه یازدهم جدول کشورهای درگیر کرونا در جهان قرار گرفته است. سپس کشورهای پاکستان با ۲۷۳ هزار و ۱۱۲ مبتلا، عربستان سعودی با ۲۶۴ هزار و ۹۷۳ مبتلا، ایتالیا با ۲۴۵ هزار و ۸۶۴ مبتلا، کلمبیا با ۲۴۰ هزار و ۷۹۵ مبتلا، ترکیه با ۲۲۵ هزار و ۱۷۳ مبتلا، بنگلادش با ۲۲۱ هزار و ۱۷۸ مبتلا، آلمان با ۲۰۶ هزار و ۳۳۲ هزار مبتلا، فرانسه با ۱۸۰ هزار و ۵۲۸ مبتلا، آرژانتین با ۱۵۸ هزار و ۳۳۴ مبتلا، کانادا با ۱۱۳ هزار و ۵۵۶ مبتلا، قطر با ۱۰۹ هزار و ۳۶ مبتلا و عراق با ۱۰۷ هزار و ۵۷۳ مبتلا تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار مبتلا به کرونا را گزارش داده‌اند.

پس از آن اندونزی با ۹۷ هزار و ۲۸۶ مبتلا، مصر با ۹۱ هزار و ۵۸۳ مبتلا، چین با ۸۳ هزار و ۸۳۰ مبتلا، قراقستان با ۸۱ هزار و ۷۲۰ مبتلا، اکوادور با ۸۰ هزار و ۳۶ مبتلا، سوئد با ۷۸ هزار و ۹۹۷ مبتلا، فیلیپین با ۷۸ هزار و ۴۱۲ مبتلا، عمان با ۷۴ هزار و ۸۵۸ مبتلا، بولیوی با ۶۸ هزار و ۲۸۱ مبتلا، بلاروس با ۶۷ هزار و ۲ مبتلا، بلژیک با ۶۵ هزار و ۷۲۷ مبتلا، اوکراین با ۶۳ هزار و ۹۲۹ مبتلا، کویت با ۶۳ هزار و ۳۰۹ مبتلا، جمهوری دومینیکن با ۶۰ هزار و ۸۹۶ مبتلا، سرزمین های اشغالی با ۶۰ هزار و ۶۷۸ مبتلا، پاناما با ۵۸ هزار و ۸۶۴ مبتلا، امارات متحده عربی با ۵۸ هزار و ۵۶۲ و هلند با ۵۲ هزار و ۷۳۲ مبتلا بیش از ۵۰ هزار مورد ابتلا را تاکنون ثبت کرده‌اند.

همچنین کشورهای پرتغال، سنگاپور، لهستان، افغانستان، بحرین، نیجریه، رومانی، سوئیس، ارمنستان، گواتمالا، هندوراس، ایرلند، آذربایجان، غنا، ژاپن، الجزایر، صربستان، قرقیزستان، اتریش و مولداوی بیش از ۲۰ هزار مبتلا را تاکنون ثبت کرده‌اند.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->